Lothar uit 'Blind Getrouwd' heeft vriendin: "Vrouw voor het leven" (foto)

Lothar Callaerts, die in ‘Blind Getrouwd' aan Tatiana gekoppeld werd, heeft dan toch de liefde gevonden. Dat deelde hij op Instagram.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Tussen Lothar (26) en Tatiana (29) werd al vrij snel duidelijk dat cupido een offday had. Het was vooral Tatiana die zich een vervolg met hem niet kon voorstellen. “Ik had het vooral zeer moeilijk met mezelf. Daardoor heb ik mij een beetje afgezonderd en ik had echt tijd nodig voor mezelf. Ik heb alle dagen gevochten met mijn emoties. Sorry als ik een keer ongeïnteresseerd overgekomen mocht zijn. (…) Ondanks de minder mooie weg die we hebben afgelegd, heb ik je super graag, maar er is toch iets wat ik mis bij ons. Daarom heb ik met spijt in het hart beslist om niet verder te gaan als getrouwd koppel”, legde ze uit bij het afscheidsmoment.

Kriebels

Intussen zijn we enkele maanden verder en heeft Lothar alsnog de liefde gevonden, bij de 26-jarige Kelsey uit Antwerpen. “Je hebt geen idee hoe hard het kriebelt als je bij me bent. #mijnliefde #eeuwigeliefde #mijnalles #vrouwvoorhetleven”, schreef hij op Instagram.

Ook Kelsey reageerde op het liefdevolle bericht. “Ik zie je graag”, maakte ze hun relatie officieel.