Lothar uit 'Blind Getrouwd' kondigt verloving aan

Dezelfde dag dat het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' van start ging, had ook een oud-kandidaat heuglijk nieuws. Lothar, wiens huwelijk met Tati(ana) vorig seizoen op een sisser afliep, kondigde aan dat hij verloofd is met zijn nieuwe vriendin Kelsey.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

Zeggen dat de deelname van Lothar aan het VTM-programma van een leien dakje liep, zou de waarheid serieus oneer aandoen. Op de trouwdag was zijn bruid Tatiana (Tati voor de vrienden) nog enthousiast, maar dat was al een heel stuk minder tijdens hun huwelijksreis.

Van grote verliefdheid was weinig tot geen sprake, waarna ze haar 'Lotje' aan zijn noodlot overliet. Na de terugkeer en de proef van het verplichte samenhokken zakte de temperatuur zelfs helemaal onder nul. Dieptepunt waren de beelden waarop hij in de zetel moest slapen. Uiteindelijk besloten de twee niet onverwacht om als vrienden uit elkaar te gaan.

Kelsey brengt soelaas

Gelukkig voor Lothar vond hij alsnog de ware liefde. Al begin juni maakte hij bekend dat hij opnieuw van 't straat was. De gelukkige? Kelsey, een 26-jarige dame uit Antwerpen.

Negen maanden later zijn ze zelfs al klaar voor de volgende stap. Op Instagram deelde hij nu een foto van zijn geliefde met een ring aan. "She said yes", was zijn begeleidend tekstje. Alle geluk samen, Lothar en Kelsey!