Make-uploze Kesha zet het hele internet op zijn kop

Een Instagramfoto waarop de Amerikaanse zangeres Kesha te zien is zonder enige make-up, gaat viraal. Bij de foto schreef ze een hartverwarmende boodschap.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

De 31-jarige zangeres Kesha heeft haar hele leven lang haar sproetjes bedekt met een stevige laag make-up. Woensdag postte ze een make-uploze foto van zichzelf, met haar sproetjes duidelijk in beeld.

De zangeres van onder meer ‘Praying' en ‘TiK ToK' maakt daarin duidelijk dat ze dit jaar niet meer achter een façade wil leven, en dat ze van haar onvolmaakte zelve wil houden. “Dit jaar is mijn doel om van mezelf te houden... precies zoals ik ben, helemaal verkloot, onvolmaakt en wat dan ook. En om mijn sproeten te laten leven", klinkt het.

Lovende reacties

De post werd op Instagram al bijna 500.000 keer geliket en lokte enorm veel reacties uit. Heel wat mensen vinden het knap dat ze haar echte zelve laat zien. “Bedek je sproetjes nooit, je bent veel te mooi”, reageert iemand.

“Ik werd op school uitgelachen omwille van mijn vele sproetjes en daarom ben ik ze ook gaan verbergen. Mijn kinderen hebben ook sproetjes, maar niet zo veel als ik. Prachtig dat je sproetjes normaliseert”, schrijft iemand anders.

“Ik werd vroeger ook gepest. Mijn papa zei me altijd dat ze speciaal waren omdat het vlekjes waren van engelenkusjes. Ik heb altijd de natuurlijke look gedragen”, vertelt nog iemand anders.