Man draagt wasberenpak in ruil voor Bitcoins

Toen Neil Murphy de vraag kreeg om Bitcoins te doneren, ging hij niet zomaar akkoord. Hij overtuigde zijn slachtoffer om zich te verkleden als een wasbeer. Met hilarische resultaten als gevolg. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Ene zekere Youssef uit Egypte vroeg Neil Murphy op sociale media om hem enkele Bitcoins te geven. In plaats van de vraag te negeren, besloot de man uit Belfast om een spelletje te spelen. "Ik zal je de Bitcoins geven, maar enkel als je je verkleedt in een wasbeer en door het vuilnis gaat neuzen", aldus Murphy in een sms. Tot zijn grote verbazing ging Youssef akkoord, waarna er een hilarisch gesprek volgde.

Bewijs 

De Egyptenaar verklaarde eerst aan Neil dat hij erg van wasberen hield, daarna kwam hij tot een meer praktische vraag en begon hij zich af te vragen wat hij moest doen zonder een wasberenkostuum. Uiteindelijk maakte Youssef een selfie waarop de man te zien is met make-up en kleren die voor het dier moesten doorgaan. Hoe overtuigend zijn act ook was, de arme man kreeg helaas geen geld en maakte zich onsterfelijk belachelijk.

Facebook/Neil Murphy