Man krijgt beker met beledigende naam terug bij Starbucks

Als je naar Starbucks gaat vragen ze altijd achter je naam zodat ze deze op je beker kunnen schrijven. Maar deze man kreeg een wel heel vreemde naam toegewezen door een medewerker
door
yannick.lequime
Leestijd 1 min.

.

Danny Matthews ging naar de Starbucks in Wimbledon om een koel drankje te halen. Maar was hij een beetje verward toen hij zijn limonade kreeg. Op de zijkant stond penis geschreven in plaats van Danny. Matthews ging onmiddellijk vragen wat er aan de hand was en waarom ze naar hem verwezen met het fallussymbool.

Denis

De medewerker zei dat hij Denis had verstaan. Hij had gewoon het lijntje van de d te hard doorgetrokken, zodat het op een p leek. Ongeacht de uitleg, vond hij het erg grappig.

“Ik weet niet zeker hoe je van Danny naar Penis gaat. Ik vond het absoluut hilarisch”, zei de man aan Metro UK. “Op kantoor waren ze allemaal aan het lachen met het voorval.”

'Penis zal ik nooit vergeten'

Matthews gaat nog steeds naar Starbucks, maar is altijd alert als hij zijn naam uitspreekt. “Normaal staat er altijd Danni opgeschreven, de vrouwelijke versie van mijn naam. Maar penis zal ik nooit vergeten”, lachte de man.

News

meer News