Man onder invloed van LSD denkt dat hij een tijger is

De camera's van Tsjechische boswachters hebben vreemde beelden geregistreerd. Op de foto's is een naakte man te zien die in zijn blootje op handen en voeten door het bos kruipt.
door
Armin
Leestijd 1 min.

Uiteindelijk bleek het te gaan om een 21-jarige Tsjech die onder invloed van LSD dacht dat hij een Siberische tijger was geworden. Hierop trok de jongeman zijn kleren uit en begon op handen en voeten door het bos te kruipen op zoek naar prooi.

De boswachters hadden camera's in het bos verstopt om wilde dieren te fotograferen en bij het zien van de foto's alarmeerden ze de politie. Een tijdje later werd de man gevonden.

Uiteindelijk bleek de Tsjech al acht uur lang onder invloed te zijn. In die tijd zou hij al kruipend zo'n 25 kilometer hebben afgelegd.

 

News

meer News

Spotlight

Lichaamsdelen vermiste Nederlandse gevonden in Brazilië

In de baai van Guanabara bij de Braziliaanse stad Rio de Janeiro zijn lichaamsdelen gevonden van de Nederlandse Britt Blom (36). Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt berichtgeving daarover van Braziliaanse media. Blom verdween in december vorig jaar op weg naar een feest, waar ze nooit aankwam. Wanneer de resten zijn gevonden, is niet duidelijk.

meer Spotlight