Man stuurt onbewust ondeugende foto naar zijn moeder

Een 22-jarige man uit de Amerikaanse staat Tennessee is in een gênante situatie beland, toen hij nietsvermoedend een mooie foto van zijn vriendin met zijn moeder deelde. Wat de twintiger over het hoofd zag, was wat er op de achtergrond te zien was.
door
annelore.dewitte
Leestijd 2 min.

De moeder van Maison Vallance liet aan het adres van haar zoon een leuk cadeau bezorgen: een T-shirt met zijn achternaam erop bedrukt. Vallance wilde aan zijn moeder laten weten dat hij het kledingstuk ontvangen had, dus liet hij zijn vriendin ermee poseren op bed. Die foto zette hij vervolgens op Twitter.

Knappe Meghan

“Ik heb dit kiekje gemaakt om te bewijzen dat ik het T-shirt van mijn moeder heb gevonden. Meghan is echter te knap om dit beeld niet te posten”, schreef hij op Twitter.

I took this picture to let my Momma know I found the shirt she got me, but Meghan is too pretty not to post I?t. pic.twitter.com/TpHsKr1qGx

— Maison Vallance (@WhiteKidCanJump) November 20, 2017

Op het plaatje staat zijn vriendin Meghan die op bed het T-shirt in haar handen heeft. Op het eerste zicht is er niets aan de hand. Maar één detail ontgaat enkele Twitteraars niet. Aan het hoofdeinde van het bed is een bijzonder rood touw met handboeien bevestigd. Dat had Vallance noch Meghan in de gaten.

Ok just realized I sent this to my mom with THE ROPES ATTACHED TO MY HEADBOARD..... https://t.co/qpCdMKawjx

— Maison Vallance (@WhiteKidCanJump) November 20, 2017

Gelukkig voor hem had zijn moeder niets gemerkt. Ze kreeg een bijgesneden afbeelding van Meghan te zien en had wellicht niet doorgeklikt naar het volledige beeld.

Luckily she didn't click the picture to see the ropes ? pic.twitter.com/jtmp5FNiRl

— Maison Vallance (@WhiteKidCanJump) November 21, 2017

Kerstlichtjes

Toch wilde Vallance het voorval aan zijn moeder uitleggen, verklaarde hij aan Buzzfeed. Zij was vooral vooral bezorgd over de mogelijke reactie van de ouders van Meghan. Zijn vader reageerde daarentegen ludiek: “Ik dacht dat je kerstlichtjes aan dat touw ging bevestigen.”