Man is té eerlijk over kleine borsten van vriendin en zit nu met dilemma

Een man heeft op Reddit zijn hart gelucht over een vervelende bedenking bij zijn vriendin. Hij is immers niet aangetrokken tot haar lichaam omdat ze bijna geen borsten heeft. Maar zijn eerlijkheid naar haar toe kwam erg hard aan...
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

De man schreef de post in de rubriek ‘Am I The Asshole', waarin regelmatig persoonlijke problemen in de groep gegooid worden in de hoop er een antwoord te vinden.

Liever een grote boezem

Drie jaar geleden begon hij een relatie met de slanke vrouw. Onlangs vroeg ze hem uit nieuwsgierigheid of hij het erg vindt dat ze niet erg voorzien is. “Ik zei haar in alle eerlijkheid dat ik niet aangetrokken ben tot haar kleine borsten, en dat ik eigenlijk een grote boezem verkies. Kleine borsten stoten me niet af, maar ze winden me evenmin op. Daarom heb ik liever dat ze naar de andere kant kijkt als we vrijen”, schrijft hij.

Zijn antwoord kwam hard aan bij de vrouw. “Ze zei niets meer en vertrok naar huis. Nadien stuurde ze me dat ze geraakt was door mijn antwoord. En dat het voor haar aanvoelt alsof ik al die tijd gelogen heb. Maar ik wilde gewoon eerlijk zijn”, klinkt het.

Opgezadeld met complexen

De man kreeg met zijn post heel wat kritiek over zich heen van de Reddit-gemeenschap. Zo begrijpen heel veel mensen niet dat hij pas na drie jaar tot die conclusie komt. Bovendien zijn de meesten het erover eens dat hij haar nooit had mogen zeggen dat hij om die reden liever heeft dat ze de andere kant opkijkt als ze vrijen. “Je dwingt haar om de andere kant op te kijken tijdens de seks omwille van haar borsten, en je zegt haar dat? Ze moet er kapot van zijn om zoiets te horen. Er is niets mis met een bepaald lichaamstype te verkiezen, maar dit is de vrouw die JIJ gekozen hebt en waarmee je al drie jaar samen bent. Je had haar dat nooit mogen zeggen. Je hebt haar allicht opgezadeld met complexen over haar lichaam”, klinkt het onder meer.

Mogelijk einde relatie

Nadien plaatste de man nog een update van zijn post, waarin hij zijn fout inzag en dat hij erover denkt om een punt achter hun relatie te zetten. “Ik weet dat ik het verknoeid heb. Ik ga me bij haar excuseren en het uitpraten. Ik besef dat mijn eerlijkheid giftig kan zijn, in die mate dat ik mensen die ik graag heb er pijn mee kan doen. Daarom overweeg ik om te breken met haar. Vooral voor haar bestwil. Ze is echt een lieve vrouw en ze verdient zeker en vast niet de mentale schade die ik haar hiermee wellicht berokkend heb”, schrijft hij.