Man verstopt 200 kg coke in diepvriesvlees

In het Engelse Harwich is een Nederlandse vrachtwagenchauffeur opgepakt nadat de politie 200 kg cocaïne in zijn voertuig aantrof. De drugs waren verstopt in bevroren vlees.
door
silke.vandenbroeck
Leestijd 1 min.

Volgens de National Crime Agency (NCA), dat georganiseerde misdraad bestrijdt, hebben de drugs een straatwaarde van meer dan 23 miljoen euro.

Veerboot

De douane vond de drugs toen de vrachtwagen van de man via een veerboot vanuit Nederland aankwam in de Engelse stad. Het bevroren vlees met de ingepakte cocaïne was in pallets in de vrachtwagen gelegd.

De chauffeur moet volgende maand voor de rechter komen en is aangeklaagd voor drugssmokkel. Tot de zitting blijft de man vastzitten.

A lorry driver has been charged after packages of cocaine were discovered wrapped in blocks of frozen meat inside his truck ?

— National Crime Agency (NCA) (@NCA_UK) November 12, 2019

News

meer News

Spotlight

Vijf geheimen om er elke dag fris uit te zien

Zie je er 's ochtends uit alsof je door een tornado bent getroffen? Of merk je halverwege de dag dat je erbij loopt als een lijkbleke slak? No worries, het geheim van een frisse uitstraling zit ‘m vaak in kleine gewoontes – zoals deze vijf beautyroutines.

meer Spotlight