Man vraagt vrouw op bizarre manier ten huwelijk

door
yannick.lequime
Leestijd 1 min.

Een man heeft zijn vriendin op een heel vreemde manier ten huwelijk gevraagd. Hij ensceneerde een arrestatie om een speciaal huwelijksaanzoek te creëren.

Dat dit een vreemd huwelijksaanzoek is, kan iedereen beamen, maar origineel is het wel. Yuri Petruk, die douaneofficier is, had met enkele collega's afgesproken om een hele drugsoperatie in scene te zetten. Die gingen ermee akkoord. Op de grens tussen Polen en Oekraïne hielden de mannen zijn vriendin tegen. Zij was op bezoek geweest bij haar grootmoeder in Polen.

Vreemde zakjes

De officieren lieten drugshonden de hele wagen doorzoeken en zeiden dat ze enkele vreemde zakjes hadden gevonden. Daarna beschuldigden de mannen haar van het verhandelen van heroïne en ze dreigden met een gevangenisstraf van zes jaar. De vrouw, die helemaal niet wist wat er gebeurde, panikeerde.

Huwelijksaanzoek

De mannen bleven in hun rol, tot er opeens een grote deur openging en haar vriendje erdoor wandelde met een boeket met 101 rode rozen. Toen zakte hij neer op één knie en vroeg haar ten huwelijk. De vrouw gaf onmiddellijk haar jawoord. Het witte poeder dat gebruikt werd voor het vreemde aanzoek bleek gewoon suiker te zijn.