Marco Borsato geeft toe: "Ik had een affaire met bekende pianiste"

Marco Borsato (52), die al meer dan twintig jaar lang getrouwd is met Leontine, zou in 2009 een affaire hebben gehad met de in Nederland bekende pianiste Iris Hond. "Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest, die verder ging dan ik had voorzien", geeft de zanger toe op Instagram. 
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 2 min.

De twintig jaar jongere Iris Hond is een talentvol pianiste die momenteel in de belangstelling staat omdat ze in een datingshow op televisie op zoek gaat naar haar grote liefde. Het Nederlandse weekblad Privé heeft echter onthuld dat ze tien jaar geleden een verhouding had met Borsato.

"Huwelijk sterker dan ooit"

"Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest, die verder ging dan ik had voorzien", aldus Borsato op Instgram. "Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit."

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire "Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo'n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Leontine meldt op datzelfde sociale medium "liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is".

"Bijzondere band"

Ook Iris Hond, die momenteel op de Nederlandse televisie te zien is in een datingprogramma, kwam met een reactie. "Samen konden wij goed praten over wat er in onzer beider levens gaande was. Een bijzondere band zoals deze tussen twee mensen kan ontstaan in een bepaalde fase in je leven." De reactie van Iris, die er verder niets over kwijt wil, sluit volledig aan op die van Marco. "Dit speelde inderdaad 10 jaar geleden en was zoals wordt gesteld van korte duur. Meer dan dat was het niet."

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Iris Hond (@iris_hond) op