Marie Verhulst niet langer single: "Een echte zaligheid"

De dochter van Gert Verhulst, Marie, heeft een nieuwe vriend. Dat maakte ze bekend in een interview met Gazet Van Antwerpen.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Marie Verhulst is enkele jaren vrijgezel geweest, maar daar is nu een einde aan gekomen. Het 24-jarige nieuwe baasje van Samson is van 't straat, en dat doet haar enorm deugd. “Ik ben lang single geweest en heb gemerkt dat ik maar heel moeilijk verliefd word. Of dat de reden is dat er nog niemand in mijn leven is? Ik ga eerlijk zijn: er is nu wél iemand. Ze waren gestopt met dat te vragen, misschien omdat ik al zo lang single was. Maar als jij het nu vraagt, ga ik niet liegen”, vertelt ze.

Steun

Veel meer wil ze nog niet kwijt over haar vriend. “Ja, Marie heeft een lief, er is iemand. Dat lijkt me genoeg. Hij is zelf iemand die totaal niets met de media te maken heeft, dus respecteer ik dat. Of een relatie veel verandert voor mij? Toch wel. Dat betekent dat je altijd iemand hebt die je steunt en aan wie je je verhaal kan vertellen. Dat is een echte zaligheid”, besluit ze.

Vrijdag lanceerde Marie overigens de videoclip van haar zomersingle met Samon: ‘Grote rode luchtballon'. Die kan je hieronder bekijken.