Marthe van K3 heeft een nieuwe vriend. Dit is 'em!

Marthe De Pillecyn is naar verluidt sinds kort samen met Baba Yega-choreograaf Sinerjey Meyfroodt. Dat lezen we in Dag Allemaal.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Onlangs liet het 23-jarige K3'tje zich nog ontvallen dat ze het soms moeilijk heeft met het feit dat Hanne en Klaasje op relatiegebied al verder staan dan haar. Zo weten we dat Hanne (25) verloofd is met Jorn en ze samen een huis aan het verbouwen zijn, en dat Klaasje (24) ook al enkele jaren gelukkig is met Max.

Prille liefde

Nu blijkt dat ook Marthe opnieuw de liefde gevonden heeft. Ze werd de laatste tijd hand in hand gespot met choreograaf Sinerjey Meyfroodt (32), het brein achter Baba Yega, de populaire dansformatie die vorig jaar onderdak vond bij Studio 100. Volgens Dag Allemaal zijn de twee een koppel, maar houdt Marthe het voorlopig bewust stil omdat het nog zo pril is.

Bekendheid speelt haar parten

Eerder gaf Marthe aan dat ze het door haar bekendheid moeilijk vindt om een vriendje te vinden. "Ik zit vooral in met de mening van anderen. Ik heb het er onlangs nog over gehad met onze schminkster: meisjes van 23 hebben regelmatig eens een ander vriendje, en dat vindt iedereen normaal. Ik heb nog maar twee vaste relaties gehad, maar stel dat nu zou uitkomen dat ik een nieuwe vriend heb, dan zou het waarschijnlijk zijn: 'Die is al aan haar zoveelste vriendje toe!'. Daar zit ik mee in. Als ik nu naar buiten kom met een nieuwe liefde, moet ik zeker weten dat het écht goed zit", klonk het eerder.

Viktor Verhulst

Marthe was eerder twee jaar lang samen met Viktor Verhulst, maar vorig jaar liet ze weten dat de twee als vrienden uit elkaar gingen. Nadien heeft ze nog gedatet met Glenn, een autohandelaar uit Sint-Pieters-Leeuw, maar dat werd uiteindelijk niets.

VTM