Meer gameruimte dankzij Seagate Game Drive voor Xbox en Playstation

Game je graag en weet je nog niet wat je aan Sinterklaas wil vragen? Seagate heeft alvast een pracht van een cadeau klaar. De Seagate Game Drive voor Xbox of Playstation biedt snelle opslagruimte voor een omvangrijke collectie games. Beide schijven zijn nu ook in nog grotere capaciteit verkrijgbaar.
door
Janne
Leestijd 2 min.

Games worden steeds complexer en grafisch mooier maar dat betekent ook dat ze zwaarder worden. Eén game neemt gemiddeld 35 tot 50 gigabyte in op een spelconsole. Dat is een pak meer dan vroeger. Afgelopen jaar zijn er weer heel wat topgames verschenen en 2017 zal niet onderdoen. Het ziet er dus naar uit dat je gamecollectie alleen maar zal groeien.

Meer dan 100 games

Grotere opslagruimte is dus van uiterst belang als je al je games wil blijven spelen. De Game Drive voor Xbox heeft twee versies: die met 2 TB opslagruimte kan meer dan 50 games bewaren en 4 TB is goed voor meer dan 100 games. Voor Playstation 3 en 4 heb je de keuze tussen 1 of 2 TB.

Next level

Seagate hecht niet alleen belang aan de capaciteit van de Game Drive. Voor een gamer is de snelheid minstens even belangrijk. “Onze gameproducten zijn speciaal voor de noden van gamers ontworpen. We merken dat veel gamers op console klagen over lange laadtijden. Daar doen we nu ook echt iets aan”, geeft Ward Bauwens, Country Manager van Seagate aan.

Je games gaan met je mee

Met de Game Drive voor Xbox hoef je niet te vrezen dat je spelconsole het begeeft. Bewaar je games op de drive en je spelstatus gaat nooit verloren. Bovendien kan je de Xbox Game Drive meenemen naar je vrienden en verlies je geen tijd met installeren. Je sluit hem aan via USB en de Xbox spoort de Game Drive automatisch op.

De Seagate Game Drive voor Playstation is een interne harde schijf die je gemakkelijk zelf installeert, zonder de garantie van je Playstation te schenden.

De Seagate Game Drive voor Xbox is beschikbaar aan een adviesprijs vanaf €139. De Seagate Game Drive voor Playstation heb je al vanaf €119. Beide schijven zijn verkrijgbaar bij o.a. Game Mania, Smartoys en Media Markt.

Win een Game Drive bij Metro!

Beantwoord onze vragen en maak kans op een Game Drive voor Playstation of Xbox! Deelnemen kan tot en met 06/12/2016, 14u. De winnaars worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd. Hou je inbox in de gaten!

 

Fill out my online form.