Is Megan uit 'Temptation Island' samen met DEZE bekende verleider? (foto)

Megan Desaever heeft de overgang van oud naar nieuw doorgemaakt met de man waarmee ze haar ex Kevin in ‘Temptation Island' bedroog. Ze deelde op Instagram een foto van hun tweetjes met een hartje erbij.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

In 2018 nam Megan met haar toenmalige vriend Kevin deel aan ‘Temptation Island'. Dat liep niet goed af, want Kevin viel voor de charmes van Chloë en Megan deelde het bed met verleider Joshua.

Een jaar later vond Megan de liefde bij de 19 jaar oudere Maxence, maar enkele maanden geleden zetten ze hun relatie on hold. Intussen heeft Megan alle foto's met Maxence op Instagram verwijderd, wat doet vermoeden dat de twee geen stel meer zijn.

Hartje

De 21-jarige West-Vlaamse brunette vierde Nieuwjaar met dezelfde verleider waarmee ze Kevin bedroog op ‘Temptation Island', Joshua Feytons (24). Ze deelde een foto van hun tweetjes. “Gelukkig Nieuwjaar”, schreef ze met een hartje erbij. Ook Joshua plaatste een hartje in de reacties.

Haar volgers vielen achterover van verbazing en vermoeden dus dat de twee nu een koppel vormen. “OMG, zijn jullie samen? Amai, top! Mooi koppel!”, “Eindelijk” en “Als jullie een koppel, zijn wens ik jullie het beste toe. Jullie zien er fantastisch uit”, klinkt het onder meer.