Meisje doet oproep via Twitter om haar treinaanbidder te vinden

Emily heeft via Twitter een oproep gelanceerd in de hoop haar treinaanbidder terug te vinden. Hij gaf haar een briefje met daarop een tekening en een compliment. Ze weet echter niet hoe ze de jongen kan contacteren. 
door
heleen.savels
Leestijd 1 min.

De twee zaten samen op de trein tussen Gent en Brugge. De aanbidder, volgens Emily een jongen met donkerblonde krullen en een leuke glimlach, tekende haar portet. "Geloof me, in het echt ben je knapper", schreef hij erbij. Ze was jammer genoeg te verlegen om zijn naam of gsm-nummer te vragen. Nu hoopt ze dat sociale media haar uiteindelijk met de mysterieuze tekenaar zullen verenigen.

#kissandtweet

"Ik ben op zoek naar de jongen met donkerblonde krullen en leuke glimlach die me dit briefje gaf. Woensdag 23 mei stapte hij op in Gent-Sint-Pieters om 15u21. In Brugge zijn we samen afgestapt om 15u49. Gelieve dit bericht te delen, ik zou hem graag leren kennen", meldt Emily.

Het bericht werd ondertussen al meer dan 2.800 keer gedeeld. "Heb je ook een tekening van hem gemaakt? Dat zoekt wat makkelijker", reageert een grapjas. Misschien moet ze het eens proberen via onze Kiss & Ride. Eén adres: kissride@metrotime.be. Wordt hopelijk vervolgd...