Mel B openhartig over seks met andere Spice Girl: “Het was heel leuk. Ze had geweldige borsten”

Spice Girl Mel B (rechts op de foto) was wel heel loslippig tijdens de opnames van het tv-programma ‘Piers Morgan's Life Stories'. Ze verklapte dat ze de lakens heeft gedeeld met collega Geri Halliwell (midden).
door
Janne
Leestijd 1 min.

De reünie van de Britse meidengroep staat voor de deur, weliswaar zonder Posh Spice, maar mogelijks komt die hereniging nu in het gedrang. De oorzaak? Een openhartige Mel B.

Ze gaf namelijk toe dat ze één keer seks heeft gehad met Geri Halliwell. Volgens de presentator van de show deden die geruchten al een tijdje de ronde en na enig aandringen gaf Mel B ook toe.

Nacht uit de duizend

“We waren beste vriendinnen. Het gebeurde gewoon. Ze had geweldige borsten. Geri gaat me hiervoor haten omdat ze een sjiek bestaan leidt in haar landhuis met haar man, maar het is een feit. Het gebeurde, we lachten ermee en dat was het. Het is maar één keer gebeurd. Het was wel heel leuk.”

Volgens The Sun belde Mel B meteen na afloop naar Geri om zich te verontschuldigen. Er zou namelijk gevreesd worden dat Geri's man kwaad zou zijn en voor problemen zou zorgen. Sinds haar huwelijk probeert Geri haar imago als ‘playgirl' te verwerpen. Ongetwijfeld krijgt dit verhaal nog een staartje.