Met deze cadeautjes onder de 15 euro scoor je zeker op Vaderdag

Zondag 13 juni is het weer Vaderdag. Op die dag zetten we onze liefste papa in de bloemetjes. Heb je totaal geen idee wat je wilt geven en zoek je nog een leuk cadeau? Hier vind je toffe cadeautips voor minder dan 15 euro.

door
Redactie online
Leestijd 2 min.

Bierpakket

Houdt je papa van bier? Dan is een bierpakket een ideaal cadeau. Je kan een pakket kopen met het lievelingsbier van je vader, maar je kan ook kiezen voor eentje met verschillende soorten. Voor ieder wat wils dus.

Vinylplaat

Als je papa een muziekliefhebber is, dan is een vinylplaat perfect. Vinylplaten zijn helemaal terug van weggeweest en gaan heel lang mee. Ga op zoek naar een plaat van je vaders favoriete artiest of band. Je kan er online vinden of ga langs bij een platenwinkel in je buurt.

Drinkbus

Een drinkbus is echt voor iedereen geschikt. Je papa kan die meenemen naar het werk of gebruiken tijdens het sporten. Kies eentje met een tof design, tenzij je vader het liever sober heeft: dan kan een neutrale kleur natuurlijk ook.

Sokken

Een nieuw paar sokken kan je papa altijd wel gebruiken. Het is niet meteen het meest spannende en originele cadeau, maar kousen in een toffe print of kleur, bijvoorbeeld eentje met mini-hamburgers op of in het kakigroen, zullen hem zeker verrassen.

Powerbank

Een powerbank is echt een heel handig cadeau. Je papa kan er zijn gsm altijd en overal mee opladen. Gedaan met die lege batterij dus. Kies best eentje met meerdere oplaadbeurten. Je vindt er online of in een elektronciawinkel.