Met deze vibrators amuseer je je volgens Gwyneth Paltrow het meest tijdens lockdown

De Amerikaanse actrice en zakenvrouw Gwyneth Paltrow wil vrouwen, bijna letterlijk, een handje helpen tijdens de coronacrisis. Omdat de stress van de pandemie hen minder seksueel zou doen voelen, deelde de ex-vrouw van Coldplay-zanger Chris Martin haar favoriete vibrators. Een beetje fysiek genot kan volgens haar helpen om met de situatie om te gaan.
door
Xavier
Leestijd 2 min.

De coronacrisis en de bijhorende maatregelen hebben niet alleen een immens grote impact op ons dagelijks leven, ze zijn ook nefast voor onze mentale gezondheid. De voorbije weken zorgden voor veel stress en daardoor zou onder andere het libido van vrouwen een flinke deuk kunnen krijgen. Dat vertelde intimiteitsexpert Michaele Bohm in een gesprek met Gwyneth Paltrow. De Amerikaanse actrice besteedde op haar lifestylewebsite Goop een artikel aan het probleem en kwam zelf met een originele oplossing: ze gaf een lijstje mee van haar favoriete vibrators.

De persoonlijke top zeven zag er als volgt uit:

 • Nova Rabbit Vibrator, We-Vibe, nu voor 109,90 euro i.p.v. 139 euro.
 • The Tennis Coach, Smile Makers, 39,99 euro.
 • The Womanizer Premium, Womanizer, 189 euro.
 • Le Wand Petite, Le Wand, 100,50 euro.
 • Pom Flexible Vibrator, Dame Products, 95 euro.
 • EVA II handsfree vibrator voor koppels, Dame Products, 109,90 euro.
 • Fin Vinger Vibrator, Dame Products, 75 euro.
 • De EVA II-vibrator. Foto Goop

  Ruik eens aan mijn vagina

  De lijst van Paltrow kan een gezond extraatje zijn om vrouwen door de periode van quarantainemaatregelen te helpen, maar de tips van de ex-vrouw van Coldplay-frontman Chris Martin vallen niet altijd in goede aarde, zeker niet bij wetenschappers. Die verwijten haar dat ze soms producten en kuren aanraadt waarvan de positieve effecten niet bewezen zijn. Zo riep Paltrow al eens op om een acht dagen durend geitenmelkdieet te volgen waarbij je ook verschillende antiparasietkruiden moest eten. De actrice verkocht onlangs ook een geurkaars met de verrassende titel 'This Smells Like My Vagina'.

  News

  meer News