Met dit product zet je water om in rosé

Drink je ook wel eens water omdat het gezond is, terwijl je veel liever alcohol drinkt? Met dit product kan je in enkele seconden tijd water omzetten naar roséwijn. Door de gekleurde vloeistof toe te voegen aan je water krijg je een lekker rosé smaakje. Wel zonder alcohol natuurlijk.
door
kenny.de.block
Leestijd 1 min.

Iedereen drinkt wel eens water omdat het gezond is, maar stiekem heb je veel liever alcohol. Met dit kleine flesje siroop kan je tot 24 keer het water in je glas een smaak geven. Door het met elkaar te mengen krijg je een roos gekleurd drankje met een rosé smaakje. Wel zonder alcohol te verstaan dus je loopt geen risico's op een kater achteraf en je kan er zoveel van genieten als je maar wil.

Andere smaken

Bij elk gevuld glas met water moet je een beetje siroop aan toevoegen. Eén keer drukken op het flesje met de saveur is voldoende. Eens het siroop in je glas zit, moet je goed mengen. Als dat gebeurd is, krijg je een vloeistof met een lekker smaakje. Er bestaan ook nog andere smaken naast rosé. Zo kan je onder andere ook genieten van mojito, limonade en druif-smaak.