Miranda Kerr woest op tortelduifjes Orlando Bloom en Katy Perry

Orlando Bloom heeft zijn 5-jarig zoontje Flynn voorgesteld aan zijn nieuwe 'stiefmama' Katy Perry. Die ontmoeting lijkt kwaad bloed te zetten bij zijn ex, Miranda Kerr.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Volgens een ingewijde hadden het Australische model en de Britse acteur afgesproken dat beiden pas na zes maanden daten hun nieuwe wederhelft mogen voorstellen aan hun oogappel. Miranda is dus furieus dat Orlando zijn kersverse vlam meeneemt naar een kinderfeestje met Flynn.

"Miranda heeft Orlando de huid volgescholden", bevestigt het tijdschrift Star. "De foto's van de tortelduifjes die samen het gelukkige gezinnetje uithangen met Flynn hebben haar hart gebroken, maar Orlando vindt dat ze zich aanstelt."

Ook jaloezie zou volgens de anonieme bron een rol spelen in de nijdige reactie. "Miranda zal het nooit toegeven, maar ze voelt zich bedreigd door Katy. Orlando is namelijk érg dol op haar."

Katy Perry (31) en Orlando Bloom (39) werden vorige maand voor het eerst aan elkaar gelinkt op de afterparty van de Golden Globes. Sindsdien zijn ze al meerdere keren intiem en knus gespot.