Mischa Barton gedrogeerd op verjaardag

Voormalige ‘O.C.'-ster Mischa Barton is tijdens een avondje stappen om haar verjaardag te vieren gedrogeerd. Volgens celebritywebsite TMZ werd ze na bizar gedrag vrijwillig opgenomen in het ziekenhuis voor een mentale evaluatie.
door
Ruth
Leestijd 1 min.

Vrienden en buren werden ongerust toen de 31-jarige actrice ineens over het hek van haar achtertuin hing, enkel gekleed in een lange t-shirt en een das. Ze hield daarbij een tirade over de toestand van de wereld en over haar mama die een heks zou zijn.

De Amerikaanse heeft nu aan People een verklaring vrijgegeven waarin ze haar bizarre gedrag uitlegt. Blijkbaar had iemand haar drankje gedrogeerd terwijl ze aan het uitgaan was de avond voor het incident. Ze bedankt in de verklaring het ziekenhuispersoneel en waarschuwt jonge meisjes dat ze alert moeten zijn tijdens het uitgaan.

News

meer News

Spotlight

Lichaamsdelen vermiste Nederlandse gevonden in Brazilië

In de baai van Guanabara bij de Braziliaanse stad Rio de Janeiro zijn lichaamsdelen gevonden van de Nederlandse Britt Blom (36). Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt berichtgeving daarover van Braziliaanse media. Blom verdween in december vorig jaar op weg naar een feest, waar ze nooit aankwam. Wanneer de resten zijn gevonden, is niet duidelijk.

meer Spotlight