Mislukte foto van hond gaat viraal: "Hij ziet eruit als een tweebenig misbaksel"

Een foto van een labrador retriever in een sneeuwlandschap heeft heel wat bekijks. Hij ziet er immers erg vreemd uit door een ongelukkige timing.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Sadie Swicker is een Amerikaanse fotografe die een pracht van een labrador retriever heeft. Een tijdje geleden probeerde de vrouw een panoramafoto te maken van een sneeuwlandschap. Haar hond Dewey wilde dolgraag mee op de foto en liep tijdens de opname voorbij de lens.

Perfecte mislukte panoramafoto

Het resultaat ziet er erg gek uit. Dat komt omdat de hond in beweging was tijdens de secondenlange panorama-opname. Dewey lijkt op de foto bijgevolg slechts twee poten te hebben. “Hij ziet eruit als een gefotoshopt tweebenig misbaksel. Het was de perfecte mislukte panoramafoto”, vertelt Sadie in The Dodo.

Lachende volgers

Sadie deelde de foto op Facebook, waar hij meteen viraal ging. Zowat iedereen lag in een deuk. “Ik had een heel slechte dag, maar dit bracht me aan het lachen”, klinkt het onder meer in de reacties.

News

meer News

Spotlight

Doden na explosie tijdens rouwdienst in Afghaanse moskee

In het noorden van Afghanistan heeft een explosie plaatsgevonden in een moskee waarbij verschillende slachtoffers gevallen zijn. Volgens Afghaanse media vond in de moskee in de stad Faisabad net een rouwdienst plaats voor de plaatsvervangende gouverneur van het talibanbewind voor de provincie Badachsjan. Maulawi Nesar Ahmad was eerder deze week om het leven gekomen bij een aanslag.

meer Spotlight