MNM-sidekick ?Julie Van Den Steen zet stap naar televisie

door
tsane.effiong
Leestijd 1 min.

Radiopresentatrice Julie Van den Steen is vanaf donderdag te zien in het nieuwe programma 'Typisch mensen' op Eén. Daar zal ze aan de zijde van Freek Braeckman staan.

Drie jaar al presenteert de 24-jarige Gentse de MNM-ochtendshow naast Peter Van de Veire. Met die ervaring op zak, zet ze nu haar eerste grote stap in het televisielandschap.

In 'Typisch mensen' gaan Braeckman en Van den Steen vanaf 18 mei elke donderdag op zoek naar het verschil tussen wat mensen doen, wat ze denken dat ze doen en wat mensen zeggen dat ze doen. Dat aan de hand van experimenten waarin het gedrag wordt getest, gestuurd, bestudeerd en geanalyseerd. Hiermee willen ze in de eerste plaats inzicht krijgen in het menselijk gedrag.

In het nieuwe programma neemt Van den Steen twee rubrieken op zich. “In 'De wereld van Julie' trek ik de straat op, vraag ik mensen wat ze doen in bepaalde situaties en waarom ze dat doen. Daarnaast ontvang ik elke week een groep volwassenen en kinderen voor een vergelijkend gedragsexperiment. En vooral die kinderen waren ronduit geweldig”, zegt ze.

News

meer News