Model Lily Aldridge kondigt tweede zwangerschap aan

Victoria's Secret Angel Lily Aldridge heeft op Instagram haar tweede zwangerschap bekend gemaakt. Veel woorden maakte ze er niet aan vuil. Ze toonde een foto van zichzelf in bikini met bolle buik en daarbij "verrassing". 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Modellen die foto's van zichzelf tonen in bikini zijn niet bepaald bijzonder te noemen. Maar die van Aldridge had een bijzondere boodschap. Ze verwacht samen met Kings of Leon-frontman Caleb Followill binnenkort een tweede kindje. Het regende al snel felicitatie's van haar collega-topmodellen. "Ik ben zo blij voor jou", reageerde de recent verloofde Karlie Kloss. Ook andere modellen zoals Irina Shayk en Romee Strijd wensten het koppel veel geluk. Aldridge en Followill hebben samen al een zesjarig dochtertje: Dixie Pearl.

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

News

meer News

Spotlight

Vijf geheimen om er elke dag fris uit te zien

Zie je er 's ochtends uit alsof je door een tornado bent getroffen? Of merk je halverwege de dag dat je erbij loopt als een lijkbleke slak? No worries, het geheim van een frisse uitstraling zit ‘m vaak in kleine gewoontes – zoals deze vijf beautyroutines.

meer Spotlight