Moeder gaat viraal op TikTok nadat ze het gewicht van haar pasgeboren baby deelt (video)

TikTokster Erika Weber is viraal gegaan nadat ze het gewicht van haar baby deelde: "Hij woog meer dan vijf kilo." Het filmpje werd al meer dan acht miljoen keer bekeken en de reacties zijn hilarisch.

door
Online redactie
Leestijd 2 min.

Het begon allemaal toen TikTokster @tawnee117 haar gebruikers vroeg om "de zwaarste baby" te tonen. Erika Weber reageerde op de video dat haar zoon meer dan vijf kilo woog bij zijn geboorte. "Hij werd naar huis gestuurd met kleren voor een drie maanden oude baby", vertelt ze op de populaire sociale media-app. De TikTok ging meteen viraal.

Keizersnede

In het filmpje legt Erika uit dat haar echo na 37 weken zwangerschap aangaf dat haar zoon reeds meer dan drie kilo woog. "Op aanraden van de dokter planden we een keizersnede." De dag voor haar geplande operatie werden haar weeën gestimuleerd met behulp van medicijnen. Toch ging de arts verder met de voorziene keizersnede. "Dat raadde hij ten zeerste aan", vertelt de moeder.

"Mijn zoon kwam naar huis in kledij voor een baby van nul tot drie maanden oud. Nu is hij zes maanden oud en draagt hij kleding voor een kind van 18 maanden", aldus de TikTokster.

Hilarische reacties

De video is sindsdien meer dan acht miljoen keer bekeken. Duizenden mensen reageerden geamuseerd op de grootte van het kind. Sommige reacties suggereerden dat het gewicht van het kind betekende dat hij oud genoeg was om belastingen te betalen. Anderen beweerden dan weer dat de grote van het kind een plaats garandeerde bij de NBA, de meest prestigieuze basketbalcompetitie ter wereld.