Moeder leert zonen op briljante manier toiletmanieren bij

Een moeder heeft een manier gevonden om haar drie zonen toiletmanieren bij te brengen. Ze plaatste op de bril van het toilet enkele papieren die duidelijk maken waar ze moeten plassen.
door
yannick.lequime
Leestijd 2 min.

Kristina Kuzmic is een blogster met meer dan 1 miljoen volgers op Facebook. Ze wil met dit bericht duidelijk maken dat kinderen moeten leren mikken tijdens het plassen. Kuzmic stuurt wel vaker berichten de wereld in met tips & tricks voor ouders, maar deze kreeg wel meer dan 87.000 likes en werd meer dan 150.000 keer gedeeld.

Zelfde situatie

De moeder had op de toiletbril papieren geplakt met 'hier plassen' en dan een pijl gericht naar de opening. En op de grond plaatste ze een groot papier met 'deze zone is geen toilet'.

De post kreeg de titel 'soms schrijf ik liefdesbrieven aan mijn kinderen'. Vele ouders konden zich goed vinden in de situatie van Kuzmic, maar sommigen zeiden ook dat het niet enkel jongens waren die moeilijkheden hadden met toiletmanieren.

Hilarische reacties

Een vrouw schreef: ”Het spijtige aan de zaak is dat je hetzelfde moet doen voor volwassen mannen. Daarom ga ik niet meer hertenjagen. Als hij geen toilet kan raken dat enkele centimeters voor hem ligt, ga ik niet met hem en zijn wapen de bossen in.”

“Mijn moeder zei altijd tegen mijn broer: als je niet kan mikken dan moet je gaan zitten, anders kuis je alles op. En het werkte “, schreef nog iemand. Kuzmic liet weten nog meer leuke tips te hebben voor ouders.

News

meer News