Natalia deelt intieme privéfoto's: "Ik hoop dat ons kindje onze liefde kan voelen"

Natalia Druyts heeft enkele prachtige zwangerschapskiekjes met haar man op Instagram gedeeld. Ze is erg trots op de foto's omdat ze zo naturel overkomen.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Anderhalve maand geleden beviel Natalia van haar eerste kindje, haar dochtertje Bobbi-Loua. Zeven weken eerder liet ze een professionele fotoshoot maken van haar bolle buik en haar vriend Frederik.

Onvergetelijke dag

De 39-jarige zangeres deelt die kiekjes nu met de hele wereld omdat ze haar gelukzalige gevoel perfect weergeven. “Het ziet er zo naturel uit, zo ‘meant to be'. Het moest gebeuren zoals het ging. Het juiste moment, en met de juist man. Zelfs in deze onzekere tijden valt alles op z'n plaats. Ik wilde altijd al eens een professionele fotoshoot doen met de man waarmee ik mijn leven wil delen, en dat is hem. Mijn steun, mijn partner, mijn maatje, mijn lief en een geboren vader. En hij ziet er zelfs goed uit, toch? We hadden zo'n onvergetelijke dag. Ik hoop dat ons kindje ons geluk kan voelen en de liefde die we voor elkaar, maar ook voor haar, koesteren. Zo moeten we haar niets vertellen, maar haar gewoon laten zien hoe het moet. En daar zal ik naar streven”, klinkt het.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto's te bekijken.