Natalia over haar lichaam na zwangerschap: "Ik had cellulitis tot hier!" (video)

Vier maanden geleden beviel Natalia Druyts van haar eerste kindje. Op sociale media was te zien hoe haar lichaam al snel herstelde van de bevalling. In ‘Drag Talk' vertelt ze hoe ze dat aanpakte.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Op 21 maart zag Bobbi-Loua, het dochtertje van Natalia, het levenslicht. De 39-jarige zangeres deelde op sociale media tijdens en na haar zwangerschap heel wat foto's en filmpjes, dus haar volgers zagen hoe Natalia's lichaam na de bevalling vrij snel weer recupereerde, al relativeert ze dat ook wel. “Ik had cellulitis tot hier, op mijn benen. Dat was niet normaal, maar nu is dat wel beter en heb ik nog maar een beetje”, vertelt ze in ‘Drag Talk'.

Zwakke rug en nek

Na de bevalling is Natalia snel weer beginnen bewegen. Dat moest ook, want anders voelt ze dat haar lichaam begint tegen te werken. “Ik was bevallen en na drie weken beginnen je spieren af te nemen. Ik ben dan snel oefeningen beginnen te doen, maar dat heeft niets te maken met mijn lichaam terug in vorm te krijgen. Ik heb een beweeglijke en zwakkere rug, nek en onderrug, dus ik versterk al die spieren errond en dan heb ik geen problemen. Ik moest dat doen, want als ik stop met bewegen, dan voel ik dat enorm. Na drie dagen ben ik beginnen wandelen en na zeven dagen ben ik squats beginnen doen. En nu kan ik weer bijna alles”, besluit ze.

‘Drag Talk' is elke donderdag te bekijken op JANI.be.