Nirvana reageert op zoveelste samenzweringstheorie over dood Kurt Cobain

Krist Novoselic en Dave Grohl, de overgebleven leden van Nirvana, hebben via Facebook gereageerd op de zoveelste complottheorie over de dood van Kurt Cobain. De reactie kwam er nadat een imitator de hoop dat de overleden rocker toch nog in leven zou zijn weer deed opleven.
door
Tom Kostermans
Leestijd 1 min.

De Peruviaan Ramiro Saavedra imiteert zijn idool met zoveel overgave dat hij de Cobainfans helemaal van de wijs bracht. De Zuid-Amerikaan speelt, in tegenstelling tot Cobain nochtans rechtshandig gitaar.

Met enige ironie postte Nirvana op Facebook een reactie op de heisa. “Kurt Cobain leeft nog. Het heeft hem wel veel tijd gekost om te transformeren van een linkshandige naar een rechtshandige gitarist. We zijn blij dat hij terug is”, klinkt het.

Cobain werd 22 jaar geleden dood aangetroffen in zijn huis in Seattle. Toch blijven tot op heden theorieën dat hij nog in leven zou zijn de kop op steken.

Foto YouTube

News

meer News

Spotlight

The Lost King: «Vrouwen moeten dubbel zo hard knokken om hun doel te bereiken»

Van een koningin naar een koning is maar een kleine stap. Na ‘The Queen’ en ‘Victoria & Abdul’ gaat regisseur Stephen Frears voor zijn nieuwe film ‘The Lost King’ nog maar eens te rade bij het Britse koningshuis. De komedie baseert zich op historische feiten en toont hoe een amateur-geschiedkundige alles in het werk stelt om de beenderen van koning Richard III op te sporen... meer dan 500 jaar na zijn dood.

meer Spotlight