Onderzoek: één op vier heeft seks in de fitness

Maar liefst 25% van de mannen en vrouwen gaat niet alleen naar de sportschool om spieren te kweken, maar ook om een bedpartner op te pikken. Dat beweren Britse onderzoekers. 
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Ann Summers, een winkel die gespecialiseerd is in onder meer kwaliteitsvolle seksspeeltjes en lingerie, liet het onderzoek uitvoeren bij 2.000 Britten. De resultaten zijn op zijn minst opzienbarend.

Meer dan de helft van de ondervraagden gaf toe dat ze de fitness gebruiken om bedpartners te ontmoeten. Zo'n 10% loopt steevast rond met condooms op zak, voor het geval dat. Een kwart van de Britten is het afgelopen jaar effectief van bil geweest in de sportschool.

Persoonlijke trainer

Vrouwen lijken het vooral warm te krijgen van hun personal trainer. Maar liefst 70% heeft tijdens het rampetampen al eens gefantaseerd over hun persoonlijke coach. Voor een vijfde van alle sportgangers werd die droom ook werkelijkheid. Om hun kanjer te verleiden, kruipen ze het liefst op de crosstrainer. Dit fitnessapparaat zou wonderen verrichten voor je achterwerk. Mannen gaan dan weer linea recta voor de gewichten, zodat ze hun biceps en borstspieren kunnen etaleren.

gun show

[polldaddy poll="9268405"]