Onenightstand met Orlando Bloom breekt serveerster zuur op

Een serveerster die in een luxehotel werkt, is ontslagen nadat ze een onenightstand  had met Orlando Bloom. Haar baas trof haar naakt in de kamer aan, terwijl de acteur al was verdwenen.
door
Heleen
Leestijd 1 min.

De twee leerden elkaar kennen in het poepchique hotel Chiltern Firehouse. Er was meteen een vonk tussen Viviana Ross en de knappe acteur, en de gezellige avond eindigde in de vijfsterrensuite van Bloom.

"Er was al elektriciteit tussen hen bij het eerste oogcontact", vertelt een goede vriend van Ross aan de Britse tabloidkrant The Sun. "Onder meer zijn liefdadigheidswerk en zijn verblijf in Londen kwamen ter sprake. Nadat ze klaar was met werken en haar normale kleren weer aangetrokken had, botste ze buiten op Orlando. Ze begonnen opnieuw te babbelen en hij vroeg of ze op zijn kamer nog iets wilde drinken. Natuurlijk heeft ze 'ja' geantwoord."

Geen spijt

Na de passionele nacht moest Bloom vroeg opstaan voor een interview en bleef Ross naakt in het bed liggen. Daar trof een van haar managers haar aan. Niet veel later kreeg ze het bericht dat ze ontslagen was.

Toch heeft de knappe serveerster geen spijt van de wilde nacht. "Ze vond de seks ongelooflijk goed”, stelt de vriend. “Meer dan een onenightstand was het niet, geen van beiden verwachtte er meer van.”

Het hotel zelf wil geen commentaar geven.