Op deze plekken kan je 'samen studeren'

Coworking is al langer hip, maar ook 'samen studeren' wint aan populariteit. Om hierop in te spelen en om studenten tijdens de blok een hart onder de riem te steken, stellen flexwerkaanbieders Rugus en Spaces hun business lounges gratis voor hen open. Niet onbelangrijk: er is gratis koffie, water, thee én wifi. 
door
silke.vandenbroeck
Leestijd 1 min.

Studenten kunnen vanaf vandaag tot en met 31 januari gebruikmaken van de business lounges van Regus en Spaces om er in alle rust en op een professionele werkplek te blokken.  Op vertoon van hun studentenkaart, kunnen ze er alle weekdagen tussen 9 en 17 uur terecht. Dit aanbod geldt zolang er beschikbare plaatsen zijn.

"Een creatieve en originele werkplek stimuleert het brein. Met dit initiatief willen we dan ook studenten steunen tijdens de blok, door hen te laten studeren op één van onze werkpleklocaties. Anderzijds willen we deze ‘coworkers van morgen' laten kennismaken met onze flexibele werkplekken,” aldus William Willems, Algemeen Directeur van Regus en Spaces België.

Studenten kunnen onder meer terecht in Brussel, Antwerpen, Herentals, Gent en Kortrijk. Voor een lijst met alle Regus centers, klik hier.