Is Orlando Bloom weer samen met Katy Perry of niet?

Sinds dit weekend lijkt het er sterk op dat Katy Perry en Orlando Bloom opnieuw een koppel vormen. De twee sterren werden al knuffelend en zoenend gespot tijdens een concert van Ed Sheeran. Maar volgens Daily Mail eet de 'Lord of the Rings'-acteur van twee walletjes.
door
Liesbeth
Leestijd 2 min.

Na een relatie van tien maanden maakten Katy Perry en Orlando Bloom in februari bekend dat ze een pauze wilden inlassen. Volgens insiders hielden ze nog steeds van elkaar, maar hadden ze wat ruimte nodig.

Blijkbaar hebben ze ondertussen hun buik vol van die ruimte, want 32-jarige zangeres en de 40-jarige acteur zijn samen naar een concert van Ed Sheeran geweest. Volgens toeschouwers zag het er uitermate gezellig uit. "Het lijkt echt alsof ze weer samen zijn", vertelde een ooggetuige aan E! News. "Ze waren voortdurend aan het knuffelen. Ze zat ook bijna de hele avond op zijn schoot en er werd flink wat gekust."

Onbekende blondine

Alles lijkt dus weer koek en ei te zijn, maar Daily Mail zaait enige verwarring. Het tabloid schrijft dat Orlando naar het strand in Miami is geweest met een andere, onbekende blondine. Op sommige foto's lijken ze best intiem. Of de Brit de Casanova uithangt of gewoon een uitje maakte met een casual vriendin, is niet duidelijk. Wij geven hem alvast het voordeel van de twijfel.

Orlando Bloom with mystery blonde after Katy Perry date Like Us @ fb: https://t.co/2KOP7HOw1w https://t.co/kBpNjuOpsb

— Fitness & Health Tip (@muyaniworld) 15 augustus 2017