Pamela Anderson (53) wil opnieuw zwanger worden: "Ze weet dat het moeilijk wordt"

De Amerikaanse actrice Pamela Anderson wil dolgraag nog een kind. Ze wil zwanger raken van haar kersverse echtgenoot Dan Hayhurst, maar als dat niet lukt, overweegt ze ook adoptie.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

‘Baywatch'-ster Pamela Anderson trouwde op kerstavond voor de vijfde keer, deze keer met haar bodyguard Dan Hayhurst. Hoewel ze al 53 jaar is, droomt ze toch nog van een kind met hem en naar verluidt is ze daar zelfs al mee bezig. Gezien haar leeftijd is dat niet meer zo vanzelfsprekend, maar ze wil het toch een kans geven.

Tegen het einde van het jaar zwanger

Een bron dicht bij de Hollywoodactrice deelde het opvallende nieuws met Heat mag. “Pam wil een gezin stichten met Dan. Ze wil dolgraag zwanger worden, maar weet dat het moeilijk wordt. Ze vestigt haar hoop op het feit dat het Deense model Brigitte Nielsen op haar 54ste ook nog zwanger raakte. Mocht dat niet lukken, overwegen zij en Dan ook adoptie. Ze willen tegen het einde van het jaar een kind hebben”, klinkt het.

Twee zoons

Anderson wordt 54 in juli en heeft al twee volwassen zoons: Brandon Thomas Lee (24) en Dylan Jagger Lee (23), allebei van haar vorige echtgenoot Tommy Lee.