Pas getrouwde man zwemt voor het eerst in zijn leven in zee, maar verdrinkt

Een Amerikaanse man is verdronken tijdens een zwempartij in de oceaan. Het was de eerste keer dat hij zich waagde aan een duik in de zee.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Dalton Cottrell en zijn vrouw Cheyenne uit Missouri stapten afgelopen weekend in het huwelijksbootje. Drie dagen later sloeg het noodlot toe voor de pas getrouwde man. Tijdens hun huwelijksreis in Florida sprong het koppel in zee voor een frisse duik. Voor de 22-jarige Dalton was het de eerste keer in zijn leven dat hij de zee in ging. Dat liep jammer genoeg fataal af.

Sterke stroming

Door de sterke stroming werd het koppel 90 meter ver in zee gesleurd. Dalton panikeerde en toen Cheyenne hem probeerde te helpen, trok hij haar mee onder water. Cheyenne wrikte zich van hem los en zag hoe Dalton een minuut lang onder water bleef. Een redder haalde hem uit het water en sleepte hem op een surfboard het strand op. De redder probeerde hem te reanimeren, maar tevergeefs.

Van echtgenote naar weduwe

Een ontroostbare Cheyenne deelde het tragische verhaal op Facebook. “Drie zalige dagen eindigden in een nachtmerrie. Dinsdagnamiddag nam God mijn echtgenoot Dalton tot zich. Er is zoveel angst en onzekerheid in mij geslopen. Ik had nooit gedacht dat ik op mijn 22ste zo snel van echtgenote naar weduwe zou gaan. Bid alstublieft voor mij en onze families. Ik hou van je, Dalton Cottrell”, schrijft ze.