Passagier uit vliegtuig gegooid omdat hij snacks in economy class uitdeelde

Een barmhartige ziel die een vlucht in eerste klas maakte, is uit het vliegtuig gezet nadat hij snacks en drank wilde delen met vrienden die in economy zaten. Dan doet een mens al eens iets goed...
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Het incident gebeurde tijdens een binnenlandse vlucht van American Airlines. Een paar vrienden maakten samen een reis van Philadelphia naar Atlanta. Maar slechts één van hun had een plaats in business class en die besloot dan maar om iets leuk te doen voor zijn vrienden. De man kreeg verschillende gratis drankjes aangeboden, waarop hij naar economy sloop en deze aan de kennissen gaf. De heldendaad ging niet zonder slag of stoot, want hij werd al snel betrapt.

Geheime ontmoetingsplaats

Ondanks het feit dat de Robin Hood betrapt werd door het cabinepersoneel, ging hij toch door met zijn plan. Hij sms'te zijn vrienden om naar de achterste wc's te komen, waar ze opnieuw betrapt werden. Toen was de maat vol voor de stewardessen en werd de aanstoker van dienst uit het vliegtuig gezet. Het is niet de eerste keer dat passagiers streng aangepakt worden over business/economy-regels. Twee basketbalspelers beleefden vorig jaar een gelijkaardig avontuur nadat ze beschuldigd werden van het stelen van dekentjes in business class.

Self entitled man on @AmericanAir 1862 ordered six shots before the door even closed. Tried to take four of them to friends in economy.

— Katie Genter (@katieGenter) May 12, 2018