Paul McCartney brengt James Corden aan het huilen in 'Carpool Karaoke'

In de laatste editie van 'Carpool Karaoke', een item uit het tv-programma 'The Late Late Show', laat presentator James Corden zich van een emotionele kant zien. Tijdens een duet met voormalige Beatle Paul McCartney is Corden tot tranen toe bewogen. 
door
heleen.savels
Leestijd 1 min.

James Corden en zijn programma 'The Late Late Show' brachten de week door in Londen. Om zijn tijd in zijn thuisland te vieren, nodigde Corden muziekicoon Paul McCartney uit om hem te vergezellen voor een nieuwe aflevering van 'Carpool Karaoke'.

Laat het zijn

Tijdens de rit legde de gevierde zanger uit waar zijn inspiratie voor 'Let it Be' vandaan komt. "Ik droomde hoe mijn overleden moeder mij geruststelde en zei: 'het komt goed. Laat het gewoon zijn'", vertelde McCartney. "Toen ik wakker werd, dacht ik: 'Wat zei ze precies? Laat het zijn? Dat klinkt eigenlijk wel goed.' Dus ik schreef het nummer 'Let it Be', een lied over positiviteit."

"Dat is het mooiste verhaal dat ik ooit heb gehoord", reageerde de presentator. Vervolgens brachten de twee een emotioneel duet van 'Let it Be', dat Corden diep ontroerde.