Paul Severs ligt opnieuw in coma

Het gaat opnieuw minder goed met Paul Severs. De charmezanger is afgegleden in een natuurlijke coma, meldt zijn zoon Christophe op Facebook. Paul Severs kreeg twee weken geleden een hartaanval en verblijft sindsdien in het ziekenhuis.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Slecht nieuws over Paul Severs. Na zijn hartaanval van 12 maart was de charmezanger even aan de betere hand, maar ondertussen is zijn toestand opnieuw verslechterd. In een bericht dat zijn zoon Christophe op Facebook plaatste, staat te lezen dat de stem achter onder andere 'Zeg 'ns meisje' in een natuurlijke coma is afgegleden. Volgens de dokters is het onduidelijk hoe lang Paul Severs daarin zal blijven.

"We blijven hopen op het beste"

De zanger werd 12 maart langs de kant van de weg gevonden. Hij was bezig aan een fietstochtje toen hij een zware hartaanval kreeg. Een toevallige voorbijganger vond hem en belde de hulpdiensten. Sindsdien verblijft Paul in het Erasmusziekenhuis in Anderlecht. "Door de gevolgen van zijn val aan zijn hoofd, is hij nu opnieuw in een natuurlijke coma gegleden", laat zijn zoon Christophe weten. "De dokters doen analyses en onderzoeken, maar momenteel krijgen ze hem niet wakker."

Zelf geeft de zoon aan nog steeds in te zetten op een goede afloop. "Bedankt voor al jullie steun! We blijven hopen op het beste…", laat hij weten.