Peter Van Den Begin en Mathias Sercu in derde seizoen ‘Eigen Kweek'

Het derde en laatste seizoen van ‘Eigen Kweek' verwelkomt onder anderen Peter Van Den Begin en Mathias Sercu. De zes nieuwe afleveringen rond de illegale praktijken van de familie Welvaert worden ten vroegste in het voorjaar van 2017 uitgezonden op Eén.
door
Tom Kostermans
Leestijd 1 min.

Peter Van Den Begin speelt commissaris René Vanderlinden, die na een overplaatsing van Antwerpen in het West-Vlaamse Wijtschate de nieuwe chef wordt van Chantal (Maaike Cafmeyer). Benieuwd hoe de communicatie tussen de twee zal verlopen.

Mathias Sercu kruipt in de huid van onderzoeksrechter Despriet en krijgt de zaak rond de illegale activiteiten van de familie Welvaert op zijn bord.

Katelijne Verbeke ('Loslopend Wild'), Tom Ternest ('Belgica') en de Franstalige acteurs Jean-Luc Couchard en Serge Larivière maken eveneens hun opwachting in het nieuwe seizoen. Sam Louwijck, Stefaan Degand en Jerica Nelson verdwijnen dan weer.

Omwille van de wet op de kinderarbeid moet de productie afscheid nemen van Quinten Somers, alias Franky, en Alice Erard, die Emma speelde. Zij worden vervangen door Milan Bouckenhove en Miet Dujardin.

Foto één