Pijnlijk nieuws voor An Lemmens: "Wat een onwezenlijke leegte laat ze achter"

Presentarice An Lemmens heeft afscheid moeten nemen van haar hond Arya. Dat maakte ze bekend op Instagram.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

“Wat een onwezenlijke leegte laat onze liefste vriendin achter. We missen haar verschrikkelijk. Ik troost me met de gedachte dat Arya en Sansa nu herenigd zijn en terug samen kunnen knuffelen”, begint An haar emotioneel bericht op Instagram.

Veel pijn gehad in haar leven

De 39-jarige ‘Boer zkt Vrouw'-presentatrice besefte dat deze dag eraan zat te komen omdat het al een tijdje niet goed ging met Arya. “Eigenlijk trekt Arya het niet meer om op wandeling te gaan. Maar ze is zò droevig als ze alleen moet blijven. Dus nemen we haar mee een blokje om. Stapje per stapje, op haar tempo. Tegen dat we thuis zijn, merk je dat ze uitgeput is. Fysiek zit ze op haar grens, maar mentaal heeft ze er zoveel deugd van. En dan dat lieve kwispeltje als je haar lieve woordjes toespreekt."

"Dat beestje heeft in haar leven zoveel pijn gehad. Ze is nu blind, half doof, haar hartje loopt op z'n einde, haar poten zijn kapot, en volgende week moeten we weer naar de dierenarts voor haar nieren. Ik besef dat het afscheid er zit aan te komen. Ik hoop dat ze zelf stilletjes vertrekt zodat ik die hartverscheurende beslissing niet moet nemen. Maar ik hoop ook dat ze, zolang ze ‘t kan, nog bij ons wil blijven”, gaf ze eerder mee.

Boodschap

An neemt nu de tijd om het afscheid te verwerken, maar geeft nog een boodschap mee. “Bedankt voor al jullie lieve berichtjes. Er is nog zoveel wat ik over haar wil zeggen, en wat ik mensen wil meegeven voor ze impulsief een pup gaan kopen bij een broodfokker. Net zoals mijn andere overleden hondjes heeft ook Arya een boodschap die ik verder wil uitdragen. Maar voor nu ben ik nog even te verdrietig en moeten we het afscheid rustig onder ons een plaats kunnen geven”, besluit ze.

News

meer News