Piloot vliegt zes uur ver om verloren verlovingsring terug af te geven

Af en toe duikt er een verhaal op dat je vertrouwen in de mensheid volledig herstelt. Het avontuur van de Amerikaanse Brit Morin is er zo eentje. De vrouw was haar verlovingsring kwijtgespeeld, maar een reddende engel - alias een piloot van United Airlines - dropte het kleinood opnieuw bij haar af.
door
Liesbeth
Leestijd 2 min.

Morin, de oprichtster van de lifestylesite Brit + Co, deed haar verhaal op Twitter. Ze schrijft dat ze haar verlovingsring én trouwring uit het oog was verloren terwijl ze onderweg was naar haar thuis in San Francisco. De Amerikaanse was zo goed als zeker dat ze de juwelen was kwijtgeraakt in de luchthaven van Newark.

Bij toeval vond een bewakingsagent de ringen terug en bewaarde die even tijdelijk in een kluisje. Een of andere piloot van United Airlines stelde Chinese vrijwilligersgewijs voor om de ring mee te nemen en te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar. Gelukkig moest de man sowieso naar San Francisco vliegen, want die vlucht duurt maar liefst zes uur.

Incluis innemend briefje

Op die manier werd de verlovingsring bij het huis van Morin afgeleverd, mét een persoonlijk briefje van de piloot. "Elke dag haal ik plezier uit het feit dat ik de reizigers veilig én op tijd van plaats A naar plek B breng", zo staat er te lezen in het tekstje. "Maar vandaag ben ik gewoon blij dat ik één iemand gelukkig kan maken."

I lost my wedding/engagement rings last week somewhere between New York and Jackson Hole. A @United gate agent found it, put it in a safe, and then gave it to a pilot to HAND DELIVER it back to me in SF. I have a newfound faith in humanity and airlines ?? Thanks United. pic.twitter.com/T342OGou5p

— Brit Morin (@brit) 19 februari 2018

Morin en United Airlines willen nu samen uitpluizen wie de hulpvaardige medewerkers exact zijn. Zowel de vrouw als de luchtvaartmaatschappij zouden de beveiligingsagent en de piloot graag in de bloemetjes zetten.

News

meer News

Spotlight

Waarom vinden we zonnecrème smeren niet leuk?

Nu het weer lente is en de zon meer en meer tevoorschijn komt, staan we vaker stil bij de risico’s van uv-stralen zoals huidkanker, huidverbranding en huidveroudering. En hoewel de meeste Belgen zich hiervan bewust zijn, laat ons gebruik van zonnecrème om deze risico’s te verminderen te wensen over.

meer Spotlight