Poll. Denk jij dat deze kandidaten van 'Blind Getrouwd' de liefde zullen vinden?

“Ik kijk naar jou en zie de rest van mijn leven voor mijn ogen.” Laat ons hopen dat de acht deelnemers aan ‘Blind Getrouwd' dit denken als ze hun toekomstige voor de eerste keer ontmoeten. Niet minder dan 2.800 Vlaamse singles schreven zich na afloop van het eerste seizoen van het televisieprogramma in. Allemaal hopen ze hun perfecte match te vinden, met de hulp van een reeks testen en screenings. Vanavond begint het tweede seizoen.
door
Ruth
Leestijd 1 min.

Net zoals vorig jaar worden singles aan elkaar gekoppeld door psychologen op basis van wetenschappelijke argumenten. De koppels krijgen een trouwfeest, een huwelijksreis en een woning waar ze vijf weken lang met elkaar zullen wonen. Na die vijf weken moeten ze beslissen of ze bij elkaar willen blijven. Ook dit jaar verblijdt het vtm-programma ons met acht interessante kandidaten. Een overzicht.

De 29-jarige Tine uit Rijkevorsel is een laborante die valt op donkerharige, sociale types die haar met beide voeten op de grond houden. Ze is benieuwd naar wie er wetenschappelijk gezien bij haar past en of haar hart zal volgen.

Foto vtm

Evelien is een 29-jarige zorgbegeleidster die houdt van de natuur en nood heeft aan iemand die sterk in zijn schoenen staat en weet wat hij wil. “Door mee te doen aan Blind Getrouwd kan ik erop vertrouwen dat er iemand naast mij zal staan die ook goed nagedacht heeft over zijn toekomst. Na enkele teleurstellingen wil ik het eens over een andere boeg gooien en het overlaten aan de wetenschap”, aldus de jonge vrouw uit Vlierzele.

Foto vtm

Veerle is 35 jaar en houdt van inspirational quotes. “I believed I could, so I did. Ik zie dit experiment als een avontuur waarbij ik niets te verliezen heb, maar veel te winnen. De kans bestaat dat ik hiermee de man van mijn dromen tegenkom. Na de vele dieptescreenings ben ik heel benieuwd met wie de experten me gaan matchen.” De Antwerpse is een IT Application Conusltant die op zoek is naar een charismatische, grappige man die positief in het leven staat.

Foto vtm

De 26-jarige Sally  uit Melsele is notarieel juriste en valt op bad boys met een gevoelig kantje. Ze begint aan het ‘Blind Getrouwd'-avontuur met een open geest en dito hart. “Ik smijt mij in dit avontuur in de hoop mezelf én mijn ideale man te leren kennen.”

Foto vtm

Nicolas uit Deurne is 27 jaar en productmanager. Als drummer én gitarist is hij bijzonder muzikaal. De jongeman valt op sociale en empathische types, die genoeg ruggengraat hebben om tegen hem in te gaan. “Ik geloof niet in onverklaarbare liefde. Ik ben ervan overtuigd dat liefde kan groeien als er genoeg basis is. Ik heb altijd gezegd ‘ ik wil maar een keer trouwen'. Ik neem dat nog altijd zeer serieus.”

Foto vtm

De 28-jarige Mathias is een Supply Planning Coördinator die houdt van... eten. De Brusselaar droomt dag en nacht van een kleine, spontane, sportieve en energieke vrouw. “Ik heb niets te verliezen, alleen maar te winnen. Ik kan hier de vrouw van mijn leven aan overhouden.”

Foto vtm

Ben uit Deurne is 30 jaar en softwareontwikkelaar. Hij is een impulsieve jongeman, die de reeks pas heeft gezien nadat hij zich ervoor had ingeschreven. Hij houdt van zijn hondje, een Jack Russel, en heeft iemand nodig die sociaal en actief is, en hem kan intomen.

Foto vtm

Levensgenieter Nick is een 30-jarige vertegenwoordiger uit Nijlen, die valt op zelfzekere, zorgzame en verzorgde vrouwen met zin voor humor en avontuur. “Persoonlijk geloof ik in de kracht van een match tussen twee personen die mekaar niet kennen, gebaseerd op een wetenschappelijke benadering. Het experiment zal één groot avontuur worden. Ik bekijk het als een once in a lifetime opportunity.”

Foto vtm

Het is nog even afwachten om te zien of de singles dit jaar hun Stijn of Nuria zullen vinden. Zij waren in de vorige editie het meest benijdenswaardige koppel. Hun verliefdheid groeide uit tot een hechte relatie en de twee overwegen al een eerste kindje.

[polldaddy poll="9650552"]

De eerste aflevering van 'Blind Getrouwd' kan je vanavond bekijken op vtm om 20u35.