Pommeline deelt foto van haar cellulitis: "Perfectie bestaat niet"

‘Temptation'-verleidster Pommeline heeft op Instagram een moedig kiekje geplaatst. Daarop is haar ‘sinaasappelhuid' te zien.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Pommeline Tillière draagt behoorlijk wat zorg voor haar lichaam en is ook dagelijks te bespeuren in de fitness. De 25-jarige ex van Fabrizio ziet er erg goed uit, maar ook zij is een mens van vlees en bloed en dus krijgt ook zij te maken met kleine ‘onvolmaaktheden'.

Geen schaamte

De Oost-Vlaamse blondine beseft dat ze cellulitis heeft, maar schaamt zich daar niet voor. Integendeel, ze maakte er zelfs een foto van om aan te tonen dat perfectie een illusie is. “Even om duidelijk te maken dat perfectie niet bestaat! Ik eet gezond en sport veel, maar heb net als vele vrouwen ook ‘last' van sinaasappelhuid. #noshame”, schreef ze op Instagram.

Instagram Stories / @pommelinetilliere

News

meer News

Spotlight

Onderzoek: 4 op 5 Belgen voelde zich al onveilig tijdens het uitgaan

Zorgeloos kunnen feesten, zonder vooroordelen, in alle veiligheid en met respect voor elkaar. Het klinkt als muziek in de oren, maar het is helaas niet de realiteit. Drie op de vijf Belgen (63%) vinden dat het uitgaansleven de afgelopen jaren onveiliger is geworden. Dat blijkt uit onderzoek dat biermerk Desperados, samen met Wel Jong vzw, liet uitvoeren via IVOX bij 2.000 Belgen tussen de 18 en 40 jaar.

meer Spotlight