Pommeline deelt foto van haar cellulitis: "Perfectie bestaat niet"

‘Temptation'-verleidster Pommeline heeft op Instagram een moedig kiekje geplaatst. Daarop is haar ‘sinaasappelhuid' te zien.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Pommeline Tillière draagt behoorlijk wat zorg voor haar lichaam en is ook dagelijks te bespeuren in de fitness. De 25-jarige ex van Fabrizio ziet er erg goed uit, maar ook zij is een mens van vlees en bloed en dus krijgt ook zij te maken met kleine ‘onvolmaaktheden'.

Geen schaamte

De Oost-Vlaamse blondine beseft dat ze cellulitis heeft, maar schaamt zich daar niet voor. Integendeel, ze maakte er zelfs een foto van om aan te tonen dat perfectie een illusie is. “Even om duidelijk te maken dat perfectie niet bestaat! Ik eet gezond en sport veel, maar heb net als vele vrouwen ook ‘last' van sinaasappelhuid. #noshame”, schreef ze op Instagram.

Instagram Stories / @pommelinetilliere

News

meer News

Spotlight

CNN noemt Antwerpen een van de beste fietssteden ter wereld

De voordelen van een stad per fiets te verkennen, zijn al sinds jaar en dag bekend. En met het voorjaar in aantocht gaan we weer meer naar buiten. Ga voor een extra ommetje door de buurt of spring op de fiets voor een mooie tocht door de natuur. Nog op zoek naar inspiratie voor een mooie fietsomgeving? CNN publiceerde onlangs een toplijst van de 10 beste steden ter wereld om per fiets te bezichtigen. En ook Antwerpen bemachtigt een plekje in deze lijst!

meer Spotlight