Popster Demi Lovato opgenomen in het ziekenhuis na vermoedelijke overdosis

De Amerikaanse popzangers Demi Lovato is in Los Angeles opgenomen in het ziekenhuis nadat ze een overdosis zou hebben genomen. Dat bericht de entertainmentwebsite TMZ. Ze verkeert volgens het magazine Variety in een stabiele toestand.
door
Axelle.Lot
Leestijd 2 min.

De 25-jarige Lovato vergaarde als kind haar eerste bekendheid met haar rollen op de kinderzender Disney Channel. Hoewel ze nog steeds acteert, kent ze vooral succes met haar carrière als popzangeres. Sinds 2008 bracht ze zes albums uit.

Lovato sprak in het verleden al meermaals over haar verslavingsproblemen, eetstoornissen en depressie. In juni bracht Lovato haar nieuwste single 'Sober' uit, waarin ze het over haar strijd met verslaving heeft.

Wilmer Valderrama

De overdosis die Demi Lovato tot zich zou hebben genomen, waardoor ze nu in het ziekenhuis ligt, is hard aangekomen in Hollywood. Haar ex-vriend Wilmer Valderrama is volgens vrienden 'kapot van het nieuws', meldt US Magazine. 'Hij houdt nog altijd van haar'.

Sterren zoals Ariana Grande lieten al van zich horen via Twitter. 'Ik hou van je, Demi', schrijft de zangeres. Lily Allen tweette: 'Arme mooie Demi... Ik hoop dat ze oké is en snel weer de oude is.'Ellen DeGeneres schreef een emotioneel bericht. 'Ik ben zo gek op Demi, mijn hart breekt dat ze hier doorheen moet gaan. Ze is een licht in deze wereld en ik stuur dan ook al mijn liefde naar haar en haar familie.'

Poor beautiful spirit @ddlovato I hope she's ok, and that she makes a full recovery soon.

— LILY ALLEN (@lilyallen) July 24, 2018

Concert afgezegd 

Haar concert dat op 26 juli in Atlantic City, New Jersey, zou plaatsvinden is afgezegd. Ook een uitzending van het FOX-programma Beat Shazam is geannuleerd waarin de 25-jarige te gast was. De zender heeft dat via een persbericht laten weten: 'In het licht van de recente gebeurtenissen, hebben we besloten de uitzending te vervangen voor een andere. Onze gedachten zijn bij Demi en haar familie.' De toestand van Demi is inmiddels stabiel. Verdere details rondom haar gezondheid zijn nog niet naar buiten gebracht.

Lees ook : Demi Lovato hervalt in verslaving