Populaire 'First Dates'-barman getrouwd: "Dag om nooit te vergeten"

Bram Van Geert, de barman die de ‘First Dates'-deelnemers op hun gemak brengt met een drankje, is in het huwelijksbootje gestapt met zijn verloofde, Lien. Dat kondigden ze aan op Instagram.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

De 31-jarige barman, die graag gezien is door de ‘First Dates'-kijkers, trouwde afgelopen weekend met Lien (27), een logopediste die hij vier jaar geleden via Tinder leerde kennen. Op Instagram deelden ze enkele foto's van het mooie moment. “Na 4 topjaren maakten we afgelopen weekend onze liefde voor elkaar officieel. En dat voelde ongelooflijk! Een dag om nooit te vergeten!”, schreef Bram erbij.

Feest in september

Het koppel trouwde enkel voor de wet. Het feest volgt later nog. “Het grote feest staat gepland voor september, dan willen we met zo'n vijftigtal gasten naar Spanje... Het is nog de vraag of dat kan doorgaan, want Spanje is natuurlijk zwaar getroffen door het coronavirus”, vertelde Bram aan Story.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto's te bekijken.

News

meer News

Spotlight

Twitter gaat zichtbaarheid van niet-betalende abonnees beperken

Twitter gaat de zichtbaarheid van niet-betalende abonnees beperken. Zij kunnen vanaf midden volgende maand niet meer worden aangeraden als interessant in Twitters ‘For You’-lijst, zo maakte eigenaar Elon Musk bekend in een reeks tweets. Die lijst wordt door Twitters algoritmes samengesteld uit tweets en Twitter-gebruikers die lijken op degene die een gebruiker al volgt en die populair zijn.

meer Spotlight