Prins Harry hoopt op een meisje

Zoals U waarschijnlijk al gehoord heeft, verwachten prins Harry en actrice Meghan Markle begin volgend jaar hun eerste kindje. Tijdens hun trip door Australië liet de roodharige prins weten dat hij hoopt dat het een meisje wordt. 
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 2 min.

In een video op het Twitterprofiel van iemand met een licht verontrustend adorerende belangstelling voor Meghan en Harry, is te zien hoe Harry langs een rij dranghekken loopt en lachend reageert op een enthousiaste toeschouwer. Een stem roept hem na: “Ik hoop dat het een meisje is”. De prins verstaat de vrouw niet direct waarop ze herhaalt dat ze hoopt dat het een meisje wordt. Daarop antwoordt de prins ‘so do I'.

— Ed (@Ed59029780) October 21, 2018

Voormalig 'Suits'-actrice Meghan Markle zou nu ongeveer veertien weken zwanger zijn. Het stel opende afgelopen zaterdag de Invictus Games in Sydney. De prins sprak toen de menigte toe over zijn ongeboren kind. “Ik ben zo trots dat ik mijn vrouw aan jullie heb mogen voorstellen en we zijn zo blij dat we ons persoonlijk geluk over onze aanwinst met jullie mochten delen”.

Meghan doet het rustiger aan

Het Britse Koningshuis liet eerder dit weekend weten dat Meghan het iets rustiger aan zal doen de rest van het bezoek aan Australië, Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee. “Na een druk programma hebben de hertog en hertogin besloten om het programma van de hertogin iets in te krimpen voor de komende dagen”, was de mededeling.

Meghan & Harry bij de opening van de invictus Games / AFP S. Khan

De hertogin van Sussex ontbrak zondagochtend dan ook bij een aantal activiteiten, maar voegde zich later op de dag weer bij haar echtgenoot. Vandaag bezoeken de twee nog Fraser Island, het grootste zandeiland ter wereld. Ook Tonga en Fiji staan nog op het programma. Vrijdag keren Harry en Meghan weer terug naar de Invictus Games, om vervolgens via Nieuw-Zeeland terug naar huis te vliegen.