Radiopresentatrice stuurt ‘per ongeluk’ lingeriefoto naar personal trainer: «Zo gênant!»

Een Britse radiopresentatrice heeft een gênant momentje meegemaakt met haar personal trainer. Toen hij haar aanraadde om voor-en-nafoto’s te maken van haar lichaam, dacht ze dat hij bedoelde dat ze enkele foto’s naar hem moest doorsturen. Niet dus...

door
Redactie online
Leestijd 2 min.

Gemma Hill is een radiopresentatrice bij Heart West Midlands, een radiostation in de Engelse stad Birmingham. Ze fitnest regelmatig om in vorm te blijven en doet daarbij beroep op een personal trainer. Onlangs gaf hij haar de raad om voor-en-nafoto’s in haar ondergoed te maken om haar voortgang zelf goed op te kunnen volgen.

Schaamrood op de wangen

De radiopresentrace dacht echter dat hij bedoelde dat ze dergelijke foto’s naar hem moest doorsturen en deed dat dan ook. Hij maakte meteen duidelijk dat dat niet de bedoeling was. «Hey, Gem, ik bedoelde foto’s voor jezelf maken en ze niet naar mij te sturen», antwoordde hij.

Gemma schaamde zich dood en excuseerde zich. «Oh mijn God, het spijt me. Wat een gans ben ik. Ik dacht dat ik ze naar jou moest sturen», repliceerde ze. «Ik vraag mijn klanten nooit om foto’s in hun ondergoed naar mij te sturen. Ik zat aan tafel met mijn vriendin. Ze vraagt zich nu af wie je bent...», knipoogde haar personal trainer.

Hilariteit

Ze deelde een video van de geestige blunder op TikTok, waar die al meer dan 140.000 keer bekeken werd. Heel wat volgers lagen in een deuk, al begrijpen ze ook wel dat zo’n vergissing snel gemaakt is. «Maak je geen zorgen, ik zou hetzelfde gedacht hebben», «Sorry, maar dit is zo grappig», en «Gênanter wordt het niet», klinkt het onder meer in de reacties.