Rihanna onder vuur na gewaagde zonnecrème-foto: "Moet je daarom je borsten tonen?"

Popster en ontwerpster Rihanna krijgt de wind van voren na een reclamecampagne rond zonnecrème. Daarop poseert ze in een doorkijkje, iets wat modebloggers overbodig vinden.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Rihanna is meer dan een zangeres alleen. Zo heeft ze met Fenty Skin een eigen reeks verzorgingsproducten. Om haar nieuwste crème met zonnefilter in de kijker te zetten, poseerde ze onlangs zelf in een reclamecampagne. Zo zie je op haar wangen en neus een beetje crème, maar is haar boezem tevens zichtbaar door haar doorkijkbeha.

Beneden alle peil

Heel wat modebloggers bekritiseerden haar daarvoor omdat het niet bijdraagt aan de boodschap. "Dat is ronduit belachelijk. Je borsten showen om zonnecrème te verkopen is beneden alle peil. Dat is jezelf objectiveren om geld te scheppen. Moet je niet doen, Rihanna", lezen we in TV Familie.

Herfst

Bovendien doet de timing van haar campagne ook wenkbrauwen fronsen. De zomer is immers al een tijdje voorbij. Maar daar heeft de 32-jarige zakenvrouw een pasklaar antwoord op. "Denken jullie nu echt dat je je alleen in de zomer moet insmeren? Dat de zon de rest van het jaar genade heeft? Dan ga je snel rimpels krijgen, meisjes. Of erger. Smeren moet je het hele jaar door doen, dat is mijn boodschap", klinkt het.

View post on Instagram
 

News

meer News

Spotlight

Delen van broncode Twitter gelekt op internet

Delen van de broncode van microblogiste Twitter hebben online gestaan na een groot datalek. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten. De gevoelige data werden gepubliceerd op het platform GitHub. Twitter heeft nu aan de Californische rechtbank gevraagd GitHub op te dragen bekend te maken wie de persoon is die de code deelde en wie de code gedownload heeft.

meer Spotlight