Romanticus verrast zijn vriendin met een boeket kipnuggets

Wat geef je je vriendin als je nog maar twee maanden samen bent en zij bloemen maar niets vindt? Een Filipijnse romanticus vond het antwoord.
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Annika Aguinaldo en Rico Villanueva zijn een koppeltje uit de Filipijnen dat pas twee maanden samen is. Rico wou zijn vriendin verrassen met een mooi geschenk, maar zat met zijn handen in het haar toen ze zei dat ze bloemen niet leuk vindt.

Waar het jonge paar wel op verlekkerd is, is fastfood. Tijdens hun eerste uitje passeerden ze langs een McDonald's en volgens Buzzfeed trakteren de verliefden elkaar regelmatig op kipnuggets.

Rico kwam dus op het idee om Annika een boeketje gefrituurde kip te schenken. Bij de overhandiging was een vriend fotografie aan het oefenen, dus het mooie moment werd ook vastgelegd op de gevoelige plaat. Afgaande op de beelden was Annika dolgelukkig met de ruiker.

I told him I didn't like flowers, so he got me a bouquet of chicken nuggets, and I pretty much became the happiest girl on the planet pic.twitter.com/H6zLpud8wW

— Annika Aguinaldo (@AnnikaAgs) 22 januari 2017

De tiener deelde de foto's ook op Twitter, waar ze al snel de ronde deden. "Ik ben gelukkig dat iedereen kan zien wat ik al lang wist: Dat ik een ongelofelijke bofkont ben om zo'n kerel als beste vriend en vriendje te hebben", besloot Annika bij Buzzfeed.

News

meer News